Lasse Poulsen stiller også til start i Super GT Danmark il 2020, og dermed fortsætter et succesrigt makkerskab med teramchef Henrik Jacobsen. Kontrakten med Team FormulaSport er netop blevet underskrevet. 

Den hurtige fynbo har i den forgangene sæson vist, at han er en super hurtig racerkører, der kan være med blandt topkørerne i klassen, men har samtidig manglet det fornøden held på vigtige tidspunkter i løbet af sæsonen. 

Team FormulaSport er sikre på, at vi i Lasse Poulsen har den rette køre, som gør os i stand til at kæmpe om mesterskabet til næste år. Vi har et rigtig godt kendskab til de styrker, som Lasse Poulsen er i besiddelse af, og ved præcist hvor der er mulighed for yderlig optimering, forklarer teamchef Henrik Jacobsen, 

Lasse Poulsen fortsætter i den samme bil som han kørte med i år. Lasse Poulsen har opnået stor tillid til bilen via den måde, den er blevet engineeret på. 

Samtidig er Team FormulaSport nu inde i en fase, hvor vi ikke skal igennem begynderstadiet, men kan fortsætte udviklingen af bilens set up, hvor vi endte sidst på sæsonen. På den her måde vil vi være konkurrencedygtige lige fra det første løb, udtaler teamchef Henrik Jacobsen.