Sidste sæsons top-5-kører, Christian Sørensen, fortsætter i OK Mobil 1SUPER GT i 2020, og han har købt den bil, som team-kollegaen Kevin Rossel sidste år sad i. Det er altså ikke en hvilken-som-helst-bil. Rossel vandt Super GT mesterskabet i 2019.


– I første omgang har vi sikret os en bil, og den har vist sig at være hurtig, og så skal vi få et team til at falde på plads, siger Erik Sørensen fra Varde.
Han er Christian Sørensens far, og i modsætning til sønnen, der håber at blive færdig på universitetet i Aarhus i løbet af sommeren og er finansmand, så har Erik Sørensen forstand på mekanik.


– Vi forsøger også at få nogle af de bedste folk fra 2019-teamet med, så vi kan samle et stærkt set up, og det tegner godt, siger Erik Sørensen.
Far og søn, der har været fælles om racerløb siden Christian Sørensens gokart-tid, er indstillet på at gennemføre 2020-sæsonen med eget team, men de vil dog helst ind i et team, hvor der også er endnu en kører.


– Samarbejdet mellem Kevin og Christian i 2019 var en klar fordel for begge, fordi de kunne udnytte hinandens data, så vi ser os omkring, siger Erik Sørensen.


Han har nu fået mesterbilen hjem på sit værksted, og der skal den forberedes til en ny sæson.