Om serien

I 2015 var første sæson for Super GT-Serien (dog under navnet Danish Supertourisme Turbo). Manden bag serien er Tom Pedersen – ejer af Padborg Park, OK Mobil1 Legend Car Cup og Danish Endurance Championship.

Bilerne i serien er designet af Mitjet, Frankrig og bliver bygget hos Ligier i Frankrig, som er meget anerkendt inden for fremstilling af prototype sportsvogne.

Allerede i første sæson havde serien 15-17 biler, hvor af prominente navne som Kurt Thiim, Michel Nykjær, Mikkel Mac og Michael Outzen deltog.

Siden 2015 er serien og populariteten vokset.

I 2019 sæsonen skiftede serien navn til OK Mobil 1 Super GT og 2019 blev helt klart det hidtil bedste år med op til 24 deltagende biler, Live TV-aftale med Discovery på 6’eren og Dplay.

Derudover blev det også den hårdeste serie i Danmark at vinde, med deltagende navne som Noah Watt, Mikkel Mac, Kevin Rossel, Ole Petersen og Frederik Nymark. 2019 blev også året, hvor supporten var større end nogensinde før, med bl.a. tilskuerrekord på Padborg Park til Night Race.

I 2020 er OK Mobil 1 Super GT den eneste danske asfalt klasse med et officielt DIF Danmarks Mesterskab samt et spændende kørerfelt.