Juliløbet bød på spændende race ned gennem hele feltet. Duellerne var tætte, specielt blandt Ole Petersen #97 og Ronnie Bremer #20. De to leverede herrerace i finaleløbet, som også endte med at blive afgjort på målstregen.
Kun 11 point adskiller de fire første kørere i toppen af mesterskabs stillingen. Ole Petersen tager føringen med 87 point, stærkt efterfulgt af Ronnie Bremer med 83 point. Mikkel Mac og Casper Røes er på 3. og 4. pladsen – begge med 76 point.
Light Race 2020 byder på to debutanter i serien, Valdemar Eriksen og Martin Henckel Mortensen og derudover et comeback til den regerende Super GT mester, Kevin Rossel.
Vi kan som altid se frem til forrygende race fra serien, hvor alle kørere vil gøre sit for at køre med i toppen af mesterskabet – både PRO og AM. Den generelle stilling samt fordelingen af point i de to mesterskaber ses her: https://super-gt.dk/wp-content/uploads/2020/07/Stilling-Super-GT-2020-01B.pdf
🎥Vi kan med glæde melde ud, at vi livestreamer tidtagningerne og de tre løb – fra vores youtube kanal i løbet af weekenden https://www.youtube.com/channel/UC77U8E_a8RXQF6mLMRzTA9A
Vi sender live
▪️Fredag fra klokken 12:30
▪️Lørdag fra klokken 9:00
Vi håber I er mange derude, som vil følge med hjemme fra stuerne, nu når omstændighederne gør, at vi ingen adgang har for publikum.