Kristensen Motorsport har aldrig forsøgt at skjule, at det var et lille og nøjsomt team med en slunken pengekasse. Alligevel har køreren Nicki Kristensen og teamchef Ole Gram været vedholdende i den danske supertourisme-serie, og nu er den lille kører klar til virkelig at trykke speederen i bund. Kristensen Motorsport stiller op i en ny superudgave i 2020-sæsonen.
Ikke alene fortsætter Nicki Kristensen, men teamet får også endnu en kører, og Ole Gram har store forventninger til den ny sæson.

– Vi har nu den nødvendige kapital til at køre en hel sæson, og vi skal bare ud og give den fuld gas.

Ole Gram erkender, at en manglende økonomi har betydet, at Nicki Kristensen ikke i forhold til materiale har haft de samme betingelser som mange af konkurrenterne i SUPER GT, og blandt andet har det betydet, at Nicki Kristensen flere gange har været nødsaget til at køre på gamle dæk.

– Men nu kommer vi med et helt nyt design, og udstyret er i orden. Det betyder, at vi nu har en ambition om at komme med op i top-5, siger Ole Gram.

Han er glad for, at Kristensen Motorsport nu kan byde ind med et stærkt team.

– Vi vil gerne bakke op om klassens bagmand, Tom Gaarde Pedersen, og SUPER GT DANMARK er en fantastisk klasse med meget tæt race, og så har det også stor værdi for et team med adresse i Ikast, at klassen i 2020 skal køre tre løb på FDM Jyllandsringen, fortæller Ole Gram.

Aftalen med den anden kører i teamet ligger klar til underskrift.