Martin Henckel Mortensen debuterer i serien til Light Race 2020.

Martin har kørt race siden han var 8 år og på cv’et kan han skrive 2 x dansk mester i Rotax Senior 2013 og 2014 samt Tysk Mester i Rotax DD2 år 2017 og Europamester i Rotax DD2 i 2018.
I 2019 deltog Martin i Yokohama 1600 Challenge, hvor han vandt Rookie mesterskabet og blev 2’er i det generelle mesterskab. Bag Martin står en nøje udvalgt hold af mennesker og deriblandt hans far, som altid har været mekaniker for ham.
For mig er SuperGT, den eneste rigtige bil-serie, at vælge i Danmark, fortæller Martin. Det var derfor et nemt valg, da han skulle beslutte sig hvad næste skridt i racekarrieren skulle være.
Inden weekendens race har Martin deltaget i to testdage, hvor han har vist udmærket figur. Han og teamet glæder sig meget til at deltage i serien. Nok er teamet lidt ydmyge, men vil bestemt gerne vise sig og tror på, at de kan være med på tempoet, når de bliver sluppet løs i weekenden.
Planen er, at få kørt så meget som muligt i 2020 sæsonen og få samlet en masse gavnligt erfaring i serien, før 2021 sæsonen står for døren.