Casper Røes

Om Casper

Fødselsdato:           7. juni 2000

Startnummer:         7

Team:                        Røes Motorsport

CV

Casper er født og opvokset i Odense og startede med at køre gokart i Søndersø som 7-årig. Efter en lang række topresultater herhjemme og i Skandinavien rykkede han som 12-årig til udlandet og begyndte at køre gokart på den internationale scene, primært i Italien og Portugal.
Som 14-årig blev Casper fabrikskører for italienske Energy Corse, hvorfra han siden blev headhuntet til Ricky Flynn Motorsport.

I 2016 var tiden kommet til at rykke over i bilsport, og her faldt valget på det franske formel 4 mesterskab, som afvikles på en række europæiske Grand Prix baner. Her blev det i løbet af sæsonen til flotte podieplaceringer på både Le Mans og Circuit de Catalunya.

I 2017 fortsatte Casper i det franske formel 4 mesterskab, og samme år debuterede han i det hjemlige Danish Supertourisme Turbo mesterskab, hvor han kørte sig på podiet ved årets Night Race.

I 2018 kørte Casper sin første fulde sæson i Danish Supertourisme Turbo.
Her stillede han op for Team Jørgen Hansen Biler, og han sluttede sæsonen som 6er overall og som suveræn vinder af AM mesterskabet.

Op til 2019 sæsonen stiftede Casper sit eget team, Røes Motorsport. Efter succesen i 2018 rykkede han op i PRO kategorien, og sæsonen bød på flere flotte resultater.
I den samlede stilling sluttede Casper på 9. pladsen i mesterskabet.

I 2020 fortsætter Casper med sit eget team.

Sponsorer

Skjold Burne / Bjerre Vin
Salg&Fokus
Hovmark Reklame
Combi Montage ApS
Kaos Skilte
OK Gulve A/S
1423 ApS
Fyns Hvidevare Levering
Birk & Conrad
Bagge Design
Kongstad Telerådgivning
AUBO Køkken & Bad Odense
Klitgaard Autoteknik
RTM Forsikringsmægler
VVS & Boligservice ApS
Friis A/S
Fotograf Ole Overgaard