Nymark Racing får Den 16 årige Largim Ali til start i teamets bil nummer 2.

 

Largim Ali er et dansk stortalent med albanske rødder. Han har kørt go-cart i mange år, og har senest kørt Formel 4. Hvor han i 2019 deltog i det danske mesterskab og derudover kørte med i MFR Challenge 2019, med løb i bla. Dubai og Bahrain.

Largim Ali har tidligere på året været ude og teste Frederik Nymark’s Super GT ‘er. Og han var meget imponeret over den potente racerbil.

Efter meget få omgange kørte Largim Ali meget imponerende tider, og kom hurtigt op og køre konkurrencedygtige omgangstider.

Teamet ser stort potentiale i den unge kører. Og vi er sikker på at få ham helt frem i feltet, når han om lidt skal prøve kræfter med toppen af dansk motorsport.

Aftalen har været undervejs i flere måneder. Men Coronakrisen har forhindret at vi har kunne melde noget ud, udtaler teamchef Morten Eriksen.

Lagrims nye racer står på værkstedet og klargøringen er i fuld gang, takke være vores dygtige og engagerede mekanikere. Vi glæder os til at få Lagrim i egen bil, når testarbejdet starter i næste uge.

 

Nymark Racing er et særdeles erfarent Team i Dansk Motorsport. Vi har deltaget i Super-GT Danmark siden klassen kom til landet i 2015.

I 2019 var Nymark Racing et af de største teams i Super-Gt Danmark, med ikke mindre end 4 biler til start, med professionelle teknikere og teamchef.

Resultaterne udeblev dog for Frederik Nymark #48, og han kom slet ikke op på det niveau som talentet rakte til.

Midt i sæson 2019 skulle der ske noget drastisk. Sponsorer og teamet bag Frederiks bil, besluttede sig for at lytte til Frederiks egne ønsker og erfaringer om opsætning af bilen. Samtidig overtog teamets bestyrelse flere af de administrative opgaver, så Frederik igen kunne begynde at koncentrere sig om at køre racerbil.

Disse tiltag gav kæmpe resultater. Frederik Nymark var i sidste del af sæsonen 2019 med helt fremme i feltet, og i flere løb dominerede han fuldstændigt.

Denne nye strategi tager Nymark Racing afsæt i for den kommende sæson. Ejerskab, drift, økonomi og de mange administrative opgaver er overtaget af 2 af teamets mangeårige samarbejdspartnere og sponsorer.